Podstrona: Główne zainteresowania naukowe / Wizytówka pracownika PRz

Główne zainteresowania naukowe

Żywienie człowieka oraz chemizacja i jakość żywności.

red. Karolina Choroszy

„Kawa na ławę” – zdrowe czy nie

Każdy z Nas na pewno zadał sobie kiedyś pytanie, czy zdrowo się odżywiam? Jak to zrobić? Jak dbać o swoje zdrowie i zgrabną sylwetkę, a przy tym nie zwariować?.... są to pytania na które cały czas szukam odpowiedzi, wykonując przy tym szereg badań i analiz jakości żywności. 

Zainteresowania badawcze koncentrują się wokół systemów zarządzania jakością surowców i produktów spożywczych w łańcuchu dostaw oraz innowacyjnych technologii, które wspierają trwałość i bezpieczeństw produktów spożywczych. W kręgu zainteresowań znajdują się również tematy związane z dietetyka kliniczną oraz jednostkami chorobowymi wynikającymi z złej diety oraz stylu życia. 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.